Per februari 2024 ben ik beschikbaar voor interim opdrachten op het gebied van digital marketing & sales, online recruitment & candidate journeys, digitale transformaties, marketing automation en e-commerce optimalisaties.

U kunt hier lezen hoe ik ook bij uw bedrijf de digitale marketing & sales kan optimaliseren en wat ik gedaan heb tijdens mijn laatste opdracht bij Pro Industry uitzendbureau in de rol van CDO. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Of bel 0614414172

Opdracht afgerond: succesvolle digitale transformatie Pro Industry uitzendbureau

Geheel 2023 heb in de rol van Chief Digital Officer Pro Industry uitzendbureau ondersteunt in het optimaliseren van de digitale marketing ambities. Deze ambities bestaan onder andere uit het verbeteren van de candidate journey, het meer rendabel maken van de instroom en het reduceren van handwerk (en dus foutmarge)

Als CDO was ik binnen de directie verantwoordelijk voor het samenvoegen en optimaliseren van de afdelingen IT, IT support, marketing, business intelligence en recruitment tot 1 nieuwe team: Digital.

Scherm­afbeelding 2023-11-24 om 14.44.01
candidate-journey-810x400
Door team Digital zijn onder andere de volgende projecten opgeleverd in 2023:
 • Nieuwe website pro-industry.nl
 • Nieuwe website pro-industry.be
 • Nieuwe website wolframchain.nl
 • Nieuwe intranetten voor Pro industry & Wolfram Chain
 • Tevredenheidsmetingen op werkend bestand
 • Realtime BI rapportages t.g.v sturing op target
 • Social media strategie geïmplementeerd
 • Privacy & Security assessments uitgevoerd
 • IT landschap rationalisatie
 • Sales ondersteuning middels Hubspot marketing automation
 • ATS optimalisaties
Scherm­afbeelding 2023-11-28 om 07.43.47
Herkent u onderstaande situaties? Ik kan uw bedrijf helpen.

 • Merkt u dat uw e-commerce activiteiten niet (meer) groeien en/of rendabel zijn? 
 • Vallen uw digitale marketing- en salesactiviteiten tegen, maar krijgt u er geen grip op? 
 • Heeft u recent aanzienlijk geïnvesteerd in nieuwe online omgevingen (websites, platformen), maar ontbreekt het gewenste inzicht? En als het resultaat uitblijft, spreken al uw leveranciers elkaar tegen? 
 • Vraagt u zich af of uw organisatie wel over de juiste kennis en kunde beschikt om ten minste mee te kunnen in de huidige markt en/of om uw leveranciers kundig aan te sturen?
 • Mist u vanuit uw directie een duidelijke rol en sturing voor e-commerce en online marketing & sales activiteiten?
U krijgt betere grip op uw digitale marketing & sales strategie

Ik ondersteun organisaties bij het succesvol implementeren en professionaliseren van de gewenste digitale marketing & sales / e-commerce / e-business strategie, zodat er een bestuurbare, wendbare en schaalbare afdeling ontstaat die resultaat levert.

Ik ben inzetbaar in directie rollen als Chief Digital Officer of Chief Marketing Officer tot managementfuncties als manager eCommerce, digital marketing manager, of meer praktische, hands-on rollen zoals digital marketing specialist en bijvoorbeeld marketing automation specialist. 

Daarnaast adviseer ik directies over de te volgen koers om tot het gewenste resultaat te komen. Een analyse van de huidige situatie gevolgd door een pragmatisch en effectief verbeterplan behoort tot de mogelijkheden. Ook de uitvoer vanhet plan kan verzorgd worden.

Graag bespreek ik de mogelijkheden vanuit mijn overtuiging: Make digital work!

YW-Guido extra-101 -2

"Ik ken Guido als een resultaatgerichte, open en sympathieke manager. Die zelf ook de mouwen regelmatig opstroopt. Met zijn directheid en humor zorgt hij elke dag weer voor een gezonde lach. Guido is een vakman met uitgebreide digital marketing ervaring. Hij wist in korte tijd een fijn en sterk team op te bouwen bij Olympia. Met zijn creativiteit, ruime management ervaring op diverse gebieden en pragmatische aanpak levert hij een duidelijke toegevoegde waarde aan de resultaten van zijn team en het bedrijf. Guido is een fijn en inspirerend persoon om mee samen te werken."